Είστε εδώ

Εταιρική Υποστήριξη

Η εταιρία σας μπορεί να στηρίξει τη δράση μας, δίνοντάς μας με τον τρόπο αυτό τη δυνατότητα να κρατήσουμε στη ζωή ακόμα περισσότερους ανθρώπους. Στο πλαίσιο των προγραμμάτων εταιρικών συνεργασιών προσφέρουμε εναλλακτικούς τρόπους υποστήριξης, καθώς και αντίστοιχα ανταποδοτικά οφέλη ανάλογα με το ύψος της συνεργασίας.

Σε κάθε περίπτωση, επιδιώκουμε συνεργασίες που στηρίζονται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και δέσμευση, στον επαγγελματισμό και τη διαφάνεια. Η ομάδα μας θα συνεργαστεί στενά μαζί σας για να δημιουργήσουμε από κοινού ένα πρόγραμμα συνεργασίας προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας και βασισμένο στην ταυτότητα της εταιρίας σας. Όποιον τρόπο και να επιλέξετε, βοηθάτε τους ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, να αποκτήσουν πρόσβαση στην απαραίτητη για την επιβίωσή τους ιατρική φροντίδα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Υπεύθυνο Εταιρικών Συνεργασιών στο τηλέφωνο 210 5 200 500 ή στο corpfr@athens.msf.org.

 

Μας υποστηρίζουν

 

Μεγάλοι Υποστηρικτές

 

Η Α.Β. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., αλυσίδα καταστημάτων σούπερ μάρκετ, βρίσκεται στο πλευρό μας από το 2013, με την τοποθέτηση κουτιών οικονομικής ενίσχυσης της δράσης μας σε πληθώρα καταστημάτων της στην Αττική, στηρίζοντας με τον τρόπο αυτό τους ασθενείς μας.

 

Ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ) Α.Ε., που έχει σαν σκοπό τη λειτουργία, συντήρηση και ανάπτυξη του Ελληνικού Συστήματος Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΕΣΜΗΕ) ώστε να διασφαλίζεται ο εφοδιασμός της χώρας με ηλεκτρική ενέργεια, υποστήριξε το 2016 τη δράση μας, βοηθώντας μας με τον τρόπο αυτό να παρέχουμε τη δυνατότητα για υγεία και αξιοπρέπεια στους ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη.

 

Η ελληνική αεροπορική εταιρεία AEGEAN, στηρίζει τις δράσεις μας στην Ελλάδα από το 2015, παρέχοντας δωρεάν μετακίνηση στο προσωπικό μας, βρισκόμενη με τον τρόπο αυτό δίπλα στους ανθρώπους που περιθάλπουμε.

 

Η Alpha Bank, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, υποστηρίζει τις δραστηριότητές μας από το 2011, παρέχοντας τη δυνατότητα στους Πελάτες της να ενισχύσουν το έργο μας εξαργυρώνοντας πόντους μέσω των Προγραμμάτων επιβραβεύσεως της Τραπέζης.

 

H Artion Security Systems A.E., εταιρεία εμπορίας συστημάτων ασφαλείας, στήριξε τη δράση μας το 2015 και βοήθησε με τον τρόπο αυτό χιλιάδες ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη για την επιβίωσή τους.

 

Η BETA CAE Systems Α.Ε., εταιρεία εξέλιξης συστημάτων λογισμικού για τον υπολογισμό μηχανολογικών κατασκευών, ξεκίνησε να υποστηρίζει τη δράση μας το 2008 και από τότε βρίσκεται σταθερά δίπλα μας και δίπλα στους ανθρώπους που περιθάλπουμε.

 

H Diageo Hellas Α.Ε., εταιρεία που δραστηριοποιείται στον κλάδο των αλκοολούχων ποτών, στηρίζει από το 2015 μαζί με τους εργαζομένους της τη δράση μας, βρισκόμενη δίπλα στους ανθρώπους που μας χρειάζονται.

 

Η Epsilon Net Α.Ε., Όμιλος Εταιρειών, που δραστηριοποιείται από το 1999 στους τομείς της πληροφορικής, της δημιουργίας ψηφιακού περιεχομένου στο διαδίκτυο και της εκπαίδευσης, στήριξε το 2016 το έργο μας, παρέχοντάς μας σημαντική χορηγία σε αναγκαίο λογισμικό για τα διοικητικά μας γραφεία.

 

Ο όμιλος εταιρειών Goldair, ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους στους τομείς τουρισμού και μεταφορών στην Ελλάδα, υποστηρίζει από το 2015 τα προγράμματά μας, δίνοντας τη δυνατότητα στους ασθενείς μας να ελπίζουν σε ένα μέλλον με αξιοπρέπεια.

 

Η διεθνής εταιρεία επενδύσεων IKOS, βρίσκεται στο πλευρό μας από το 2003, στηρίζοντας έμπρακτα τις δράσεις μας και τους ανθρώπους που περιθάλπουμε.

 

Το Ίδρυμα Α. Γ. Λεβέντη, με κύριους άξονες δράσης την κοινωνία, την παιδεία, τον πολιτισμό και το περιβάλλον, βρίσκεται στο πλευρό μας από το 2012, προσφέροντας βοήθεια στους ανθρώπους που την έχουν ανάγκη για την επιβίωσή τους.

 

Η Microsoft Hellas Α.Ε.Β.Ε., εταιρεία λογισμικού, στο πλαίσιο του προγράμματος στήριξης για ΜΚΟ στήριξε το έργο μας το 2015 παρέχοντας δωρεάν λογισμικό για τις ανάγκες του γραφείου μας.

 

Η Παυλίδης Α.Ε. Μάρμαρα - Γρανίτες, εταιρεία εξόρυξης και παραγωγής μαρμάρου - γρανιτών, βρίσκεται σταθερά δίπλα μας από το 2007, δείχνοντας έμπρακτα την υποστήριξή της στους ασθενείς μας και δίνοντάς τους ελπίδα.

 

Η Power Health Hellas Α.Ε.Β.Ε., ελληνική εταιρεία φυσικών προϊόντων υγείας με μεγάλη εμπειρία, βρίσκεται σταθερά στο πλευρό μας από το 1999 βοηθώντας τις ομάδες μας να σώζουν τις ζωές ανθρώπων που κινδυνεύουν.

 

Το αλληλεγγύη-SolidarityNow, το οποίο αναπτύσσει πρωτοβουλίες και υποστηρίζει προσπάθειες που ενδυναμώνουν ανθρώπους από κάθε κοινωνικό και οικονομικό υπόβαθρο, στηρίζει από το 2015 τα προγράμματά μας στην Ελλάδα.

 

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) είναι ένας από τους μεγαλύτερους ιδιωτικούς φιλανθρωπικούς οργανισμούς στον κόσμο, που πραγματοποιεί δωρεές στους τομείς της τέχνης και του πολιτισμού, της παιδείας, της υγείας και του αθλητισμού και της κοινωνικής πρόνοιας, και βρίσκεται δίπλα μας και δίπλα στους ανθρώπους που περιθάλπουμε στην Ελλάδα από το 2011.

 

Το ΤIMA Κοινωφελές Ίδρυμα, φιλανθρωπικός οργανισμός που ενισχύει με δωρεές ελληνικούς και ελληνικού ενδιαφέροντος μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, στέκεται δίπλα μας από το 2015, στηρίζοντας τις δράσεις μας στην Ελλάδα.  

 

 

ΕταιρικοΙ ΥποστηρικτΕς

 

Αθηναϊκή Κλινική

Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος

ENCODE

Coca Cola HBC Services

Goldair Handling Α.Ε.

GRIVALIA Properties A.E.E.A.Π.

ICAP Group Α.Ε.

Ίδρυμα Μποδοσάκη

ΜΕΓΑ Α.Ε.

MTN Cyprus

Οptimal HR Group

ΤΕΜΕΣ Α.Ε.

The Mart

TOTAL HELLAS S.A.