Είστε εδώ

Θέλω να γίνω Σταθερός Υποστηρικτής

Όταν ξεσπά μια επείγουσα κρίση, όπως ένας σεισμός ή μια πλημμύρα, οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα βρισκόμαστε πάντα στον τόπο της καταστροφής μέσα στα πρώτα κιόλας εικοσιτετράωρα, περιθάλποντας θύματα και διανέμοντας σκηνές, τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.

Και επειδή απαιτείται άμεση ανταπόκριση για να σωθούν όσο το δυνατόν περισσότερες ζωές, δεν υπάρχει χρόνος για να απευθύνουμε μια επείγουσα έκκληση για οικονομική ενίσχυση. Τα χρήματα που θα απαιτηθούν για την παρέμβασή μας θα πρέπει να τα έχουμε συγκεντρώσει εκ των προτέρων, έτσι ώστε η ανθρωπιστική βοήθεια να σταλεί άμεσα και ταυτόχρονα οι ομάδες εθελοντών μας να αναχωρήσουν για τον τόπο της κρίσης.

Μπορείς κι εσύ να μας βοηθήσεις να ανταποκριθούμε στην επόμενη επείγουσα κρίση που θα ξεσπάσει με το να γίνεις σταθερός υποστηρικτής των Γιατρών Χωρίς Σύνορα. Επίλεξε το ποσό που θέλεις να προσφέρεις μηνιαία μέσω του λογαριασμού σου στο Paypal και γίνε Σταθερός Υποστηρικτής.

Αν θελήσεις, μπορείς ανά πάσα στιγμή να διακόψεις τη συνδρομή σου γράφοντας στο donors@msf.gr.

Ευχαριστούμε!

Κάνε μια δωρεά

Τι είναι ο Σταθερός Υποστηρικτής

Είναι αυτός/η που μας βοηθά να δρούμε άμεσα σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη υπάρχει ανάγκη, για όσο υπάρχει ανάγκη αφού υποστηρίζει τη δράση των Γιατρών Χωρίς Σύνορα σε σταθερή βάση.

 

Πώς μπορείς να γίνεις Σταθερός Υποστηρικτής

Ηλεκτρονικά

Από αυτή τη σελίδα με το λογαριασμό σου στο Paypal μπορείς να επιλέξεις το ποσό που θέλεις να προσφέρεις κάθε μήνα, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ολοκλήρωσε τη δωρεά σου, ενώ ταυτόχρονα γίνεσαι μέλος της δικτυακής οικογένειας σταθερών υποστηρικτών των Γιατρών Χωρίς Σύνορα. 

 

Με τραπεζική κατάθεση

Εξουσιοδοτείς μέσω πάγιας εντολής (κατέβασε τη φόρμα & τις οδηγίες συμπλήρωσής της) την τράπεζά σου, ώστε να μεταφέρει αυτόματα από τον τραπεζικό σου λογαριασμό, το ποσό που επιθυμείς, με τη συχνότητα που επιθυμείς (κάθε μήνα, τρίμηνο, εξάμηνο ή ετησίως) στο λογαριασμό των Γιατρών Χωρίς Σύνορα. Συμπληρώνοντας και στέλνοντας την αντίστοιχη φόρμα, ενεργοποιείται η διαδικασία τη χρονική στιγμή που επιλέγεις. Επίσης, μπορείς να τροποποιήσεις το ποσό και τη συχνότητα όποτε θέλεις, ενώ μπορείς να διακόψεις τη διαδικασία ανά πάσα στιγμή με ένα τηλεφώνημα στο Τμήμα Δωρητών της οργάνωσης (210 5 200 500).

 

Μέσω πιστωτικής κάρτας
Συμπληρώνοντας και υπογράφοντας την ειδική φόρμα δωρεάς με πιστωτική κάρτα και στέλνοντάς την με φαξ στο 210 5200 503, ή με email στο donors@msf.gr ή ταχυδρομικώς στη διεύθυνση Ξενίας 15, 11527, Αθήνα.  Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε κάλεσε το Τμήμα Δωρητών στο 210 5 200 500.
 

Γιατί είναι σημαντική η σταθερή υποστήριξη;

Μας δίνει τη δυνατότητα να παρεμβαίνουμε άμεσα σε επείγουσες κρίσεις, όταν η ταχύτητα αντίδρασης είναι ο σημαντικότερος παράγοντας για να σώζουμε ζωές και παράλληλα μας βοηθά να προγραμματίζουμε τα μακροχρόνια προγράμματά μας. Επίσης, Η σταθερή υποστήριξη μας δίνει τη δυνατότητα να ελαχιστοποιήσουμε τις προμήθειες των τραπεζών και των ταχυδρομείων από μία κατάθεση ή αποστολή ταχυπληρωμής. Μας επιτρέπει να εκδίδουμε μία συνολική απόδειξη για κάθε δωρητή στο τέλος του έτους, αντί για μία κάθε φορά που κάνει μία δωρεά. Αυτά τα έξοδα για κάθε έναν δωρητή είναι χαμηλά. Ωστόσο, όταν αφορά σε δεκάδες χιλιάδες δωρητές, συνεπάγεται απώλεια δεκάδων χιλιάδων ευρώ, δηλαδή σημαντικών πόρων που μέσω της πάγιας υποστήριξης, που θα μπορούσαμε να διαθέσουμε στις αποστολές μας.