Είστε εδώ

Ανθρωπιστική τραγωδία δίχως τέλος στη Γάζα

Βοήθησέ μας τώρα να σώσουμε ζωές εκεί που μας χρειάζονται

 

Στην τελευταία στρατιωτική επιχείρηση στη Λωρίδα της Γάζας, τα παιδιά ήταν τα πρώτα θύματα. Παρά τη λήξη των βομβαρδισμών οι ανάγκες είναι τεράστιες: στην παροχή ιατρικής βοήθειας, σε ιατροφαρμακευτικό υλικό, σε εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό, σε προσωρινή στέγη, πόσιμο νερό και τρόφιμα.

Μέχρι  τα μέσα  Αυγούστου,  περισσότεροι από 2.000 Παλαιστίνιοι είχαν  χάσει τη ζωή τους, από τους οποίους  οι 1.500  ήταν άμαχος πληθυσμός. 290.000 άνθρωποι είχαν εκτοπιστεί. 15 από τα 32 νοσοκομεία που λειτουργούσαν στη Γάζα είχαν καταστραφεί, οι μισές ιατρικές δομές ήταν εκτός λειτουργίας, το 80% της πόλης ήταν χωρίς ηλεκτροδότηση.     

Παρά τις μεγάλες ελλείψεις, οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα, μαζί με τη Διεθνή Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού, είμαστε οι μόνες διεθνείς οργανώσεις που προσφέρουμε βοήθεια στη Γάζα. Με μία πλήρη χειρουργική ομάδα, ιατρικό εξοπλισμό και προμήθειες έκτακτης ανάγκης υποστηρίζουμε το κεντρικό νοσοκομείο Αλ Σίφα.

 

Σου ζητάμε να μας βοηθήσεις να κρατήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους στη ζωή.

Κάνε μια δωρεά

Άλλοι τροποι δωρεας

 

Με σταθερή μηνιαία δωρεά

» Κάνε κλικ εδώ για να γίνεις Υποστηρικτής Πρώτης Γραμμής

 

Μέσω Easypay

» Κάνε κλικ εδώ για να κάνεις μία δωρεά άμεσα μέσω του συστήματος της Τράπεζας Πειραιώς

 

Μέσω εξαργυρώσεως πόντων των πιστωτικών καρτών ALPHA BANK

Εξαργυρώστε τους πόντους που έχετε συγκεντρώσει από τις πιστωτικές κάρτες Alpha Bonus, Χρυσή Alpha Bank Visa και American Express.

Δείτε λεπτομέρειες εδώ

 

Τηλεφωνικά

με την πιστωτική σου κάρτα στο 210 5200 500

 

Κατάθεση μέσω τραπέζης στον εξής λογαριασμό:


ALPHA BANK: IBAN GR87 0140 1040 1040 0278 6014 374

SWIFT (BIC) CRBAGRAAXXX


Μέσω σταθερού τηλεφώνου ΟΤΕ:
901 11 153 153
(€3,69 / κλήση, ΟΤΕ Γραμμή βοήθειας : 801 11 16 500)

 

Αν γίνει κατάθεση μέσω τραπέζης, θα πρέπει οπωσδήποτε να μας ενημερώσεις το συντομότερο δυνατό στο τηλ. 210  5200 500 για να μπορέσουμε να σου στείλουμε την απόδειξη και το εξαμηνιαίο περιοδικό μας.

 

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα εργαζόμαστε στη Γάζα για περισσότερα από 10 χρόνια, παρέχοντας ιατρικές και ψυχολογικές υπηρεσίες. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν ως αποτέλεσμα της έκκλησης αυτής θα διατεθούν σε όλα τα υπάρχοντα προγράμματα των Γιατρών Χωρίς Σύνορα στα Παλαιστινιακά εδάφη.